• Onze gloednieuwe website de ether in!
  • De zomer is bijna voorbij. Tot volgend jaar op de camping?
  • Bekijk ons fotoalbum en geniet na!

Wie zijn we?

Wij zijn de familie van Hal. Al vele jaren runnen we een gemengd bedrijf met akkerbouw, pluimvee en een minicamping op de Kleine Boomdijk. Samen met onze vier kinderen genieten we dus al jaren van de gezonde buitenlucht en de gezellige sfeer van het kleine dorpje Sint-Kruis. Iedereen kent er iedereen. Onze rustig gelegen boerderijcamping ligt op wandelafstand van het dit pittoreske dorpje en vlakbij een prachtige kreek. U en uw kinderen kunnen dus, indien u daarin geïnteresseerd bent, een kijkje nemen op het bedrijf. Voor de kinderen houden we een paar geiten, schapen, poesjes, konijnen en ’n ezeltje.

In 1993 besloten we om de wei naast de boerderij te gaan gebruiken als camping, een voltreffer zo bleek! Sedertdien hebben we – ook heel wat terugkomende – gasten uit binnen- en buitenland over de vloer. We beschikken over 13 staplaatsen, voorzien van elektriciteit en water, en ondertussen ook over twee vaste stacaravans die we vanaf twee overnachtingen verhuren.

Kom meer te weten over de omgeving | Bekijk onze troeven

De camping is rustig en landelijk gelegen, temidden van akkerland, in een mooi fiets- en wandelgebied. U zult er de rust vinden waarnaar u op zoek bent…

Wandel al even (virtueel) langs onze camping en onze boerderij (let op: werkt niet in Internet Explorer)

Bekijk gauw onze troeven…

Print Friendly, PDF & Email
peliculas de comedia