• Onze gloednieuwe website de ether in!
  • De zomer is bijna voorbij. Tot volgend jaar op de camping?
  • Bekijk ons fotoalbum en geniet na!

Even voorstellen

Wij zijn de familie van Hal. Al vele jaren runnen we een akkerbouwbedrijf op de Kleine Boomdijk. Samen met onze vier kinderen genieten we dus al jaren van de gezonde buitenlucht en de gezellige sfeer van het kleine dorpje Sint-Kruis. Iedereen kent er iedereen. Onze rustig gelegen boerderijcamping ligt op wandelafstand van het dit pittoreske dorpje en vlakbij een prachtige kreek.

Wapenschild Sint-Kruis

Sint Kruis is een dorp in de Nederlandse provincie Zeeland, gelegen in het westelijke deel van Zeeuws-Vlaanderen. Het behoort tot de gemeente Sluis. Het ligt aan de grens met België, ten oosten van Aardenburg. Het dorp heeft 326 inwoners (2009).
Van 1796 tot 1 april 1941 was Sint Kruis een zelfstandige gemeente. Op die datum werd het samen met de gemeente Eede toegevoegd aan de gemeente Aardenburg.

“De Peperbusse”, de kerk van Sint-Kruis

De Protestantse Kerk is een oude kruiskerk waarvan de oude, onvoltooide toren en een vleugel bewaard zijn gebleven. De onafgebouwde toren met haakse steunberen en stompe spits wordt “De Peperbusse” genoemd vanwege zijn merkwaardige vorm. Kerk en toren stammen uit de 14e eeuw. Het is een rijksmonument.

Ons akkerbouwbedrijf draait volop. U en uw kinderen kunnen dus, indien u daarin geïnteresseerd bent, een kijkje nemen op het bedrijf. Voor de kinderen houden we een paar geiten, schapen, poesjes en konijnen.

Bekijk snel onze troeven

Print Friendly, PDF & Email
peliculas de comedia