• Onze gloednieuwe website de ether in!
  • De zomer is bijna voorbij. Tot volgend jaar op de camping?
  • Bekijk ons fotoalbum en geniet na!

Een nieuwe gast op de boerderij!

Geplaatst op sep 10, 2012 | nog geen reacties

We hebben er een leuke “attractie” bij: Kamiel de ezel! Kom snel bij ons langs en aai hem en zijn weigenootjes (de geitjes) over hun snoetje of geef ze lekker te eten. Kamiel is ieders vriend … Wist je dat sommige campinggasten zelfs even met Kamiel aan de leiband gaan kuieren op de dijk?

Print Friendly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

peliculas de comedia